Több mint 30 év tapasztalatával tudjuk, mi a legfontosabb a duguláselhárítás során. A teljes körű szolgáltatás, a bontásmentes megoldás, a gyors kiszolgálás mind olyan összetevő, ami hozzátartozik a prémium minőséghez. Cégünknél a fentiekhez alakítottuk ki az eszközparkot és az év 365 napján elérhető segítségnyújtást.

Duguláselhárítás, akár azonnal

A duguláselhárítás során több szempontot is figyelembe kell vennie a megrendelőnek. Talán a legfontosabb, hogy a problémát teljes egészében megoldja a kiérkező szakember, és ne kelljen hetente bajlódni ugyanazzal a lefolyóval. Ezt mi is tudjuk, több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött ugyanis már találkoztunk szinte minden olyan gonddal, ami előfordulhat ezen a szakterületen. A feladat elvégzése előtt alaposan felmérjük a lehetőségeket, és az ügyféllel egyeztetve választjuk ki a legmegfelelőbb megoldást.

Szintén kiemelkedő szempont, hogy a duguláselhárítás során lehetőleg ne kelljen szétverni a falat, kibontani a lefolyó csövet. Erre persze nincs minden esetben lehetőség, de amikor igen, azt valljuk, mindig törekedni kell rá. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, professzionális gépparkkal rendelkezünk, ez biztosítja a hátteret a munkánkhoz. A kamerás lefolyócső vizsgálat során „saját szemmel” tekinthetjük meg a probléma okát, így sokkal nagyobb valószínűséggel tudjuk azt megoldani kíméletes eszközökkel.

Gyorsan, az év bármelyik napján

Szintén tapasztalatból tudjuk, hogy a duguláselhárítás során a gyorsaság kiemelkedő szempont. Amikor úszik a konyha, vagy folyamatosan jön fel a wc tartalma, nincs mire várni, azonnal szakember segítségét kell kérni. Mi nem reggel 8-tól délután 4-ig dolgozunk, és nem is „jövő csütörtökre” adunk időpontot. Úgy alakítottuk ki szolgáltatásunkat, hogy minden időben azonnali segítséget nyújthassunk ügyfeleinknek. Ezt szolgálja a 0-24 órás rendelkezésre állásunk, amely a hét minden napján, ünnepnapokon, de még szenteste is elérhető, és nehéz helyzetekben SOS megoldást biztosít.

A dugulások megelőzéséért lehet tenni házon belül is, nem mindegy például, mit öntünk a mosogatóba, mit húzunk le a wc-n Lehetünk azonban bármilyen óvatosak, szinte nincs olyan ember, aki ne találkozna a dugulás problémájával, és ne kellene valamikor az életében ilyen esethez szerelőt hívnia. Ez elkerülhetetlen, azt viszont el lehet kerülni, hogy egy kontármunkát végző „szakember” feleslegesen szétverje a fürdőszobát emiatt. Ha minket választ, Budapesten és Pest megyében hatékonyan felkutatjuk és elhárítjuk a problémáját!