A wc kagyló törékeny és kényes eszköz, még akkor is, ha elsőre nem tűnik annak. A precíz és pontos wc szerelés, javítás, a hibák elhárítása legtöbbször wc szerelő szakember dolga, ezzel lehet megelőzni, vagy legalábbis a minimálisra csökkenteni az esélyét, hogy később kellemetlen meglepetés, dugulás vagy csőtörés okozzon idegeskedést.

Wc szerelés, gyorsan, hatékonyan

Ha szívünkre tesszük a kezünket, egyértelmű, hogy a wc szerelés, a wc javítás az egyik legutálatosabb munka az otthonunkban. Ilyenkor mindenki arra gondol, hogy mire való az adott eszköz, mi és hogyan folyt a rendszerhez tartozó csöveken keresztül, nem ritkán pedig alaposan be kell mocskolnia a kezét annak, aki szeretne elhárítani egy csőtörést vagy egy makacsabb duguláselhárítást. Már a vécépumpa használatához sincs kedve az embernek, hát még ahhoz, ha a bugyogó vízben úszkáló szennyeződések között kell megtalálnia egy probléma forrását. Ezekre a helyzetekre való cégünk szolgáltatása, amely gyorsan és hatékonyan szünteti meg a kellemetlenségeket. Duguláselhárítás a feladat? Ha kell, a kamerás lefolyócső vizsgálatot is segítségül hívjuk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az adott helyzetre. Csőtöréssel van dolgunk? A csőtörés bemérés pontosan meghatározza, hol van a probléma, így a legapróbb repedés okozta gond is azonnal orvosolható felesleges bontási munkálatok nélkül.

WC szerelő szaktudás és megfelelő eszköz

Persze a wc szerelés, javítása több egyéb feladat is beletartozik. WC szerelő szakembereink segítenek a frissen vásárolt wc tartály felhelyezésében, beüzemelésében, beállításában, a falba épített tartály javításában, a hátsó- és alsókifolyású, lapos és mély öblítésű vécék szerelésében is. Minden problémára találunk megoldást, ezt három évtizedes szakmai tapasztalatunkkal a hátunk mögött merjük ennyire magabiztosan kijelenteni. Eszközparkunk kiválóan megfelelt, így a szaktudás mellett a technikai háttér is adott a minőségi munkavégzéshez. Ha folyamatosan folyik a víz a csészében, az ijesztően magas vízszámlát eredményezhet, javasolt ehelyett megjavíttatni a hibát. Ugyanez igaz akkor is, ha már szinte felismerhetetlenek a wc részei a vízkőtől – ennek eltávolítására nem elegendő egy takarítás, a tartály és a csésze bizonyos részeinek megtisztítása kifejezetten szakmunka. A gondot olykor csupán egy apró alkatrész okozza, a rossz tömítés például képes hónapokon át is megkeseríteni egy család mindennapjait. De csak akkor, ha nincs megfelelően elvégezve a javítás, amelyet minősített szakembereink akár SOS jelleggel, az év minden napján, 0-24 órában képesek megoldani.