A penész bármilyen nedves környezetben növekedhet és növekedni fog. Még a rendelkezésre álló legjobb szellőzőrendszerek mellett is túl könnyű fejlődnie a penésznek, éppen ezért fontos a minőségi tömítés.

Kád kitömítése

Amikor felgyülemlik a penész, nem szabad magára hagynia. Az ellenőrizetlen penész légzőszervi problémákhoz és más betegségekhez vezethet, különösen azok számára, akik immunhiányos állapotban vannak, vagy akiknek már vannak légzési betegségei. Senki sem akarja önmagát vagy családját ilyen kockázatnak kitenni. Távolítsa el a régi tömítést. Itt jön be a borotvakaparó. Ez az az eszköz, amellyel tisztán eltávolíthatja a meglévő tömítést. Csak a borotvát használja, és szükség szerint cserélje ki a borotvát, amíg az összes régi tömítést el nem távolítja. A műanyag pengéket előnyben részesítik, mivel a fém károsíthatja a műanyag kádakat. A régi tömítés legegyszerűbb módja a kaparó gyors, éles mozdulata.

Tisztítsa meg a régi tömítést. Törölje le onnan a dolgokat. Távolítsa el a megmaradt fizikai darabokat. Porszívó segítségével felszívhatja a maradék darabokat is. Törölje le a tömítés helyét denaturált alkohollal. Ez az utolsó lépés a tisztítás felé az új tömítés előkészítése során. Eltávolítja azokat a kóbor darabokat, amelyek még ottmaradtak. Adja hozzá az új tömítést. Győződjön meg arról, hogy a megvásárolt tömítést a használt kád fajtájához alakították ki. Ezután töltse be a régi helyére. Vágja le a cső hegyét 45 fokos szögben, nyomja be az adagoló pisztolyt a fúvókáján, hogy megtörje a tömítést, és készüljön fel a munkára. Vigye fel a tömítést. Néhány dolgot meg kell tennie annak biztosítása érdekében, hogy ez simán menjen. Először szánjon rá időt. Másodszor, használjon festőszalagot az egyenes vonalak elősegítéséhez. Harmadszor, tartsa a tömítőpisztolyt a szegélyétől 45 fokos szögben. A lehető legkevesebb rendetlenséget akarja elkövetni, és a lehető legkevesebb helyet hagyni a hibáknak.